Adis Cengic

Produksjonsdirektør - Norsk Gjenvinning

Liker

Utendørs, Topptur, Ekstremsport, Backpacker, Digital, Håndverker, Dress-code, Laid-back, Espresso, Fargerik, Mac, Teamarbeider, Forskning, Superhelt, Design

Jobb

Som Produksjonsdirektør ved Norsk Gjenvinning så består kvardagen min av å tilrettelegge og inspirere for prestasjonar i verdensklasse gjennom kontinuerlig forbetring, innovasjon og samarbeid med ekstraordinære menneske. Saman klarer me å realisere så utruleg mykje meir! Tidligere jobbet med kunder som Ferrari, Jaguar, Porsche, Mercedes AMG, VW/ Audi, Adidas, Nike, FCB, FPL, Norges Toppidrett mfl.

Utdanning

Utdanninga mi starta med Fagbrev i Elektroteknikk frå Årdal og Sogndal Vidaregåande skule, deretter fullførte eg grad som Datateknikkar ved Bergen Tekniske Fagskule og til slutt Ingeniørgrad frå universitetet i Glamorgan (Wales). Det å ha fagleg tyngde og praktisk erfaring i botn har betydd svært mykje for karrieren og utviklinga mi.

Om meg

Brenner for å gjere det umulige mulig. Å bygge vinnande team som gjere det ekstraordinære med ordinære ressurser og har det morosamt samstundes.