Adrian Gamman

Business Acquisition Manager - IK Norway AS

Liker

Utendørs, Langtur, Lagidrett, Våt i håret, Digital, Musikk på øret, Hund, Dress-code, Sporty, Traktekaffe, Pratsom, Ettertenksom, Sjefete

Jobb

Jeg jobber i IK-Norway AS, Subsea. I Subsea-avdelingen driver vi med EPC og reparasjon av tooling og klammer som er under havets overflate. EPC står for Engineering Procurement and Construction, det vil si at vi lager strukturer/tooling fra idé-fasen, utfører nødvendige analyser, designer strukturen og fabrikkerer den. Vi leverer fra oss en ferdig fabrikkert struktur som er klar til å senkes under havoverflaten Som Business Acquisition Manager jobber jeg med tilbud og markedsstrategi, noe som er en viktig jobb i dagens marked. Jeg er også prosjektleder i IK-Norway og har ansvar for å planlegge, gjennomføre og avslutte prosjekter. Det beste med jobben min er den varierte hverdagen, de kjekke arbeidsoppgavene og det gode arbeidsmiljøet.

Utdanning

Utdanningen jeg har tatt heter Industriell Økonomi, dette er en utdanning hvor man både får en teknisk og økonomisk forståelse. Fordelingen mellom det tekniske og økonomiske i studiet er 60 % teknisk og 40 % økonomisk. Slik at jeg i realiteten blir en Sivilingeniør med økonomisk forståelse. Fordelen ved dette studiet er at man som ingeniør har en forståelse for de økonomiske aspektene i f.eks et prosjekt. Dette har også hjulpet meg når jeg som prosjektleder skal sette opp budsjetter, lage kostskjema, osv. Jeg vil personlig si at industriell økonomi er et en perfekt studieretning for personer som etter hvert vil ha en ledende stilling i teknologibedrifter, det var derfor jeg valgte Industriell Økonomi. Industriell Økonomi krever en del innsats og det er noen teoretisk tunge, litt vanskelige fag i begynnelsen. Etter hvert i studiet blir det derimot lettere og mer dermed mer gøy. Oppgavene man får går over fra å være mer teoretisk rettet til praktisk rettet, det ga meg mye motivasjon.

Om meg

Utadvendt og positiv person som liker en utfordring. Elsker Kona mi og fluefiske! Driver også med jakt og andre friluftsaktiviteter.