Agnete Djupvik

Student

Liker

Treningssenter, Bokorm, Digital, HTML, Musikk på øret, Synger, Casual, Pyntet, Te, Mac, Superhelt, Design, Mote, Interiør

Jobb

Jeg jobber i Jenteprosjektet Ada på NTNU. Vi jobber med å rekruttere jenter til teknologistudier, i tillegg til å ha tiltak for jentene studerer her for å skape kontakt med næringslivet. Selv er jeg ansvarlig for fagkveldene vi kaller CodeHub! CodeHub er samlinger for jenter hvor vi i samarbeid med bedrifter avholder faglige kurs og workshops. Jeg får lov til å være med på å bestemme innholdet og å ha kontakt med bedriftene, noe jeg trives stort med!

Utdanning

At jeg valgte informatikk var litt tilfeldig, siden jeg alltid har vært interessert i samfunnsfag og kreative fag. Men etter at jeg valgte det forsto jeg fort at informatikk er et veldig kreativt og sosialt, og ikke minst veldig dynamisk fagfelt! Jeg kunne nesten ingenting om data og programmering da jeg begynte, men kom raskt i gang og det er store hjelpeapparater som stiller opp for alle som trenger hjelp. Nå har jeg begynt på en master med fordypning i kunstig intelligens, et skikkelig spennende fagfelt hvor jeg jobber med å lage programmer som kan gjøre alt fra å predikere boligpriser til å alltid vinne Pac-Man.

Om meg

Jeg er en aktiv og sosial jente som bruker mye av tiden min på frivillig arbeid. Jeg har mye erfaring fra komité- og styreverv i linjeforeningen hvor jeg har drevet med design og kommunikasjon, og nå for tiden er jeg engasjert på Samfundet og synger i kor der, er med på UKA og gjør så mye gøy jeg bare klarer!