Aida Angell

Student

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Lagidrett, Våt i håret, Vind i håret, Best med ball, Sydentur, Musikk på øret, Synger, Spiller, Håndverker, Katt, Hund, Dress-code, Uniform, Casual, Sporty, Laid-back, Pyntet, Traktekaffe, Sort-hvitt, PC, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom, Design, Mote, Smykker, Barn, Fargeblyanter, Interiør, Arkitektur

Jobb

Jeg studerer ved Ingeniørvitenskap & IKT ved NTNU. Ved siden av å være student er jeg med på NTNUs største tverrfaglige prosjekt kalt Revolve NTNU. Vi bygger hvert år elektrisk racerbil som deltar i Formula Student. Formula Student er verdens største ingeniør konkurranse for studenter. Jeg har vært med i prosjektet i 2 år. Første året var jeg på aerodynamikk og hadde ansvaret for å utvikle og designe bakvingen og være med på produksjonen av alle aerodynamiske deler. Nå, i mitt andre år er jeg markedssjef. Har ansvaret for 6 andre medlemmer i markedsgruppen og sitter også i styret til Revolve. En vanlig dag for meg består av mange forskjellige oppgaver. Jeg bruker mye tid på å være tilstedet på kontoret til Revolve, da det er ekstremt viktig være tilgjengelig for mine markedsmedlemmer, men også resten av medlemmene til Revolve. Våkner før 07.00 og så på kontoret til 08.00. Her ser jeg gjennom mine oppgaver, planlegger dagen før jeg hjelper mine medlemmer med sine oppgaver. Er som regel hjemme til 20.00/22.00 Som markedssjef har jeg fått gjort utrolig mye kult. Holdt foredrag på NHO, holdt motivasjonsforedrag for 10 klasse og vgs elever i Kongsberg på vegne av KONGSBERG gruppen, utformet store kontrakter, fått ansvar for en gruppe mennesker, og mye mer. Som teknisk medlem på aerodynamikk var det enormt mye jeg lærte om arbeidsvilje, aerodynamikk teori, CFD, diverse software program og matrialteknologi.

Utdanning

Jeg begynte ved Ingeniørvitenskap og IKT fordi det var ett studie som ga veldig mange muligheter senere. På dette studiet velger man ikke hovedretning før 3 året, noe som passet meg veldig fint siden jeg ønsket å holde alle muligheter åpne. Det at IKT er en så stor del av studiet synes jeg også var veldig bra, da framtiden kommer til å bli mer og mer basert på data, kyb, IT osv. Da er det fint å kunne ta en utdanning som gir gode muligheter for å bli flinkere i IKT. Selv om jeg syntes det var veldig spennende med IKT, så var dette noen av de fagene jeg slet mest med. Har fortsatt ikke blitt supergod, men nå har jeg ikke kommet så veldig langt i studiet heller. Det om overrasket meg var at jeg likte overraskende godt "data matta" slik som diskret matte. Jeg har alltid hat et litt turbulent forhold til realfag, men det tror jeg mange har. Det er utrolig gøy når man får det til, men så er det skikkelig frustrerende når man ikke får det til eller ikke skjønner. For min del var gleden av å få til noe større enn lysten til å gi opp da jeg ikke forstod så jeg fortsatte bare å jobbe med realfag på vgs og NTNU. Etter vgs, begynte jeg på Petroleum og prosess teknologi på Universitetet i Bergen. Her gikk jeg i 2 år, men fant ut at det ikke var noe for meg, men ville ikke flytte fra byen. Derfor tok jeg et år permisjon fra studiet og jobbet som lærervikar i Bergen. Dette var utrolig gøy da jeg fikk være mye på 5-10 trinn. Etter dette året var jeg klar for studier igjen, og kom inn på NTNU. Her trives jeg veldig godt.

Om meg

Jeg er 23 år gammel jente fra Asker. Under oppveksten spilte jeg aktiv fiolin, både i det lokale ungdomsorkesteret, men også i vestregionens symfoniorkester for ungdom. Prøver fortsatt å spille litt fiolin, men spiller mindre nå enn før. På vinteren står jeg så mye på snowboard som jeg får til, og på sommeren er det vindsurfing som gjelder. Synes det er utrolig kjekt å bruke kroppen aktivt når man lever i en veldig stillesittende studenttilværelse til vanlig.