Aina Yvonne Belden

Structural Designer - Aker Solutions

Liker

Treningssenter, Utendørs, Lagidrett, Best med ball, Fotballfanatiker, Sydentur, Quiz, Musikk på øret, Brettspill, Synger, Spiller, Håndverker, Kaffe Latte, Traktekaffe, Te, PC, Teamarbeider, Dans, Design, Mote, Sko, Interiør, Arkitektur

Jobb

Designe, modellere og tegne (3D og 2D) stålkonstruksjoner til oljeplattformer. Alt fra små stativer og trapper til store fundamenter til maskiner, nye solide "hus" som skal tåle eksplosjoner ++ Får være kreativ, har fått reist offshore.

Utdanning

Teknisk Tegning fra Videregående lærte både om bygg og maskin-tegning. Maskinteknikk på Teknisk Fagskole.

Om meg

Er fra Sunnmøre, men flyttet til Kristiansand for å studere på Teknisk Fagskole. Siste året i studiet jobbet jeg deltid, 20% hos Aker Solutions. Noe som resulterte i at i ettertid fikk jeg jobb her. Har jobbet her nå i 3 år og er veldig fornøyd med min arbeidsplass. Utenom jobben benytter jeg bymarken om det er turgåing eller løping. Er glad i å bli kjent med nye mennesker, være med venner, dra på konserter og oppleve diverse kulturopplevelser byen har å tilby og så lærer jeg meg litt på egenhånd å spille gitar. Til høsten skal jeg ta forkurs til ingeniør ved siden av jobb. Og målet deretter er å starte en videreutdannelse hos UiA Grimstad å ta byggdesign/byggingeniør, dette etter avtale med min jobb.