Aleksander Grande

Systemkonsulent - NHST Media Group

Liker

Sydentur, Digital, HTML, Brettspill, Spiller, Espresso, Mac, Superhelt, Barn

Jobb

Jeg jobber som it arkitekt for NHST Media Group, det vil si at vi løser oppgaver innenfor systemutvikling og programmering en rekke nyhetspublikasjoner (bl.a. Dagens Næringsliv). Vi vedlikeholder og videreutvikler nettsider og abbonementssystemer for å henge med i den digitale utviklingen i avisbransjen. Jeg jobber mest med å designe og programmere digitale løsninger og så er jeg leder for et team som har ansvaret for et av systemene i konsernet.

Utdanning

Jeg valgte denne utdanningen fordi jeg brenner for IT og programmering, og har holdt på med data siden jeg var liten. Utdanning på masternivå vil alltid være krevende (og det skal det være). Men dersom man har en genuin interesse for fagområdet så går alt så mye enklere, og når man får sett fagområdene i mer praktisk bruk, så skjønner man viktigheten av det.

Om meg

Jeg og kona bor på Ottestad sammen med vår sønn. På fritiden så liker jeg å sykle/gå på ski, fiske og gå i fjellet. Jeg driver også med mye elektronikk og programmering som hobby, jeg har også bygget meg en egen 3D-Printer som jeg liker å jobbe med.