Anders Kindberg

Grunnskolerådgiver - Asker kommune

Liker

Utendørs, Friidrett, Digital, Musikk på øret, Håndverker, Laid-back, Gourmet, Fargerik, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Forskning, Biologi, Astronomi, Superhelt, Barn, Interiør, Arkitektur

Jobb

Jeg jobber med skoleutvikling på grunnskolenivå i Asker kommune med ansvar for matematikk/regning/realfag. Jeg hjelper skoler til å bli bedre i å undervise i matematikk. Både lærere som trenger hjelp og skoleledelse som trenger råd. Når kommunen vil satse på realfag er det jeg som forteller på hvilken måte dette skal gjøres.

Utdanning

Læren om hvordan barn og mennesker best lærer matematikk og hvordan man på best måte kan legge til rette for dette. Jeg var glad i matematikk da jeg gikk på barneskolen og ungdomsskolen. I første klasse på videregående fikk jeg en lærer som ødela mye for meg, og jeg falt av lasset. Jeg byttet skole og fikk det noe bedre. Men hullene var for store og jeg gjorde det ikke noe bra i matematikk eller realfag, men valgte fordypning for det. På lærerskolen møtte jeg en lærer som fikk opp interessen min igjen. På en måte startet jeg på nytt i faget fra bunnen av. Valget var enkelt, jeg ville ta master i å lære bort matematikk. Jeg jobbet som lærer noen år og var innom det private, mens jeg nå jobber med skoleutvikling. Har skrevet bok på Kagge forlag om hvordan foreldre kan hjelpe barna med mattelekser.

Om meg

Gift og pappa til tre jenter (tvillinger). Trener hver dag, veldig opptatt av kosthold, helse og trening med et evolusjonært perspektiv. Spiser kun økologisk, hjemmelaget mat. Stor interesse for film og musikk (ser sikkert 5-6 filmer i uka). Holder av og til foredrag om mat, kosthold og trening.