André Jonvik

Seniorkonsulent - Sopra Steria

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Quiz, Brettspill, Ettertenksom, Astronomi

Jobb

Det beste med jobben min er at jeg får brukt fagkunnskapene mine innenfor mange forskjellige industrier. I rådgivningsbransjen får jeg bruk for utdanningsbakgrunnen min til å løse andre menneskers utfordringer. Det er veldig givende.

Utdanning

Jeg startet med å utdanne meg innen nanoteknologi, da dette virket som et framtidsrettet og spennende fagfelt. Før jeg startet studiene visste jeg at jeg ville drive med realfag og mange av fagene her passet meg midt i blinken. Etter tre år byttet jeg studieretning til Industriell Økonomi og entreprenørskapsstudier. Der fikk jeg lære hvordan å bygge en egen bedrift, kjempespennende! Også her kom mye av realfagsbakgrunnen til nytte.

Om meg

På fritiden kan jeg bruke mye tid på å spille sjakk, det er ingen brettspill som når helt opp til dette briljante spillet. Syns jeg ? I tillegg liker jeg godt å løpe og deltar gjerne på mosjonsløp, halvmaraton er min distanse. Når jeg kobler av aller best er jeg ute i naturen, vinter som sommer, fyrer gjerne opp et bål eller går tur flere dager i strekk. Det gir en sjelero jeg ikke får ofte ellers i hverdagen.