Andreas Landmark

Forsker - Sintef

Liker

Gambling, Bokorm, Digital, Quiz, Musikk på øret, Spiller, Håndverker, Uniform, Casual, Hipster, Traktekaffe, Espresso, Spraglete, PC, Mac, Teamarbeider, Forskning, Fargeblyanter

Jobb

Jeg er i dag der jeg er fordi det ene ledet til det andre. Det var aldri noen klar "karriereplan" eller noe mål i seg selv. I jobben så driver jeg mye analyse, kartlegging og forbedring av andres utfordringer. Dette gjør vi i mange forskjellige sektorer, mens jeg har jobbet mest mot helse og transport (som høres veldig forskjellig ut, og det er de vel egentlig også). Dette er ikke nødvendigvis noe som er intuitivt en stilling for noen med datateknikk i bunnen, men det er også min styrke - at jeg har en annen bakgrunn enn mange av de jeg jobber sammen med - og kan bidra med alternative metoder og tilnærminger i prosjekter hvor jeg jobber.

Utdanning

Jeg har alltid vært interessert i datamaskiner, på mange måter var jeg en "klassisk datagutt", så det var nærliggende. Det var den linja jeg også trodde at jeg visste mest om på forhånd og derfor enklere enn å velge noe man ikke visste hva var. Det sagt, så var det "nært" mellom de relativt like IKT-utdanningene (datateknikk, komtek, elektronikk). Jeg tenkte vel også at hvis jeg bare begynner på en av de så kan jeg jo alltids bytte hvis jeg finner ut at gresset er grønnere på en av de andre.

Om meg

Jeg driver mye med musikk, er fortsatt glad i datamaskiner og spiller litt dataspill. Ellers bruker jeg noe tid på trening, jeg liker å være aktiv - være seg i organisert trening eller ikke.