Anette Kveldsvik Desjardins

Siving VAR-teknikk - Asplan Viak

Liker

Treningssenter, Utendørs, Musikk på øret, Bare tommeltotter, Sporty, Pyntet, Gourmet, Kaffe Latte, Espresso, PC, Teamarbeider, Pratsom, Dans, Mote, Smykker, Sko, Barn, Interiør

Jobb

Utarbeide overordnede planer på avløpssektoren. Beregninger, analyser, lover og regelverk, kartarbeider, feltarbeider, rapportskriving. Mest kontorarbeide, kundemøter og en sjelden gang ute i felt. Variert og fleksibel jobb, god kontakt med kunder, føler at man kan gjøre en forskjell på miljøet. er også engasjert i nettvert og FoU arbeider og sitter i styret i VAnnforsk og Vannklyngen.

Utdanning

Gir svært mange karrieremuligheter og er derfor en svært interressant utdanning, noe tung matte og fyksikk, jo mer praktiske fag jo mer interessant. Har alltid likt realfag og dette var eneste aktuelle utdanning for meg. Mer krevende både tidsmessig og innholdsmessig enn videregående, men dette var forventet.

Om meg

Er glad og energisk og svært glad i jobben min! Liker godt både å arbeide alene og i grupper. Har 3 barn, mann og hus og hage, som alt krever mye tid. Glad i å trene og å dra på tur og ikke minst i å være med venner.