Anette Urhamar

Direktør - Sopra Steria

Liker

Våt i håret, Vind i håret, Sydentur, Bokorm, Digital, HTML, Casual, Laid-back, Espresso, Fargerik, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Best uten boss, Forskning, Superhelt, Design, Mote, Sko, Barn, Fargeblyanter, Interiør, Arkitektur

Jobb

Jeg jobber som direktør i Sopra Steria AS. Vi jobber med digital innovasjon og teknologi for offentlig og privat næringsliv. Vi utvikler løsninger for alle flater - web, mobil og nettbrett, vi jobber med mixed reality, AI, og maskinlæring. Vårt mål er å digitalisere Norge på en bærekraftig måte gjennom riktig bruk av teknologi. Det beste med jobben min er at det jeg kan er med på å gjøre andres hverdag bedre ved bruk av ny teknologi og innovasjon!

Utdanning

Jeg har studert Datateknikk på NTNU i Trondheim, hvor min spesialisering var innenfor informasjonssystemer og brukerorientert systemutvikling, Det jeg virkelig brenner for er å sikre at alt vi gjør og alt vi utvikler skal være enkelt å bruke og lett og forstå slik at teknologien gjør hverdagen bedre for alle! De siste årene har jeg også plusset på utdannelsen min med en MBA i strategi og ledelse for å bli bedre på forretningsutvikling og forstå hvilke retningslinjer ledere i store virksomheter styrer etter.

Om meg

Jeg elsker jobben min! Å kunne stå opp hver dag og vite at vi kan lage akkurat hva vi vil, og vi kan hjelpe alle virksomheter til å få bedre løsninger, jobbe mer effektivt, redde flere liv, fjerne tidsklemmer og hverdagshodepine er ikke mindre enn helt fantastisk! Og siden jeg vet at veien til bedre bruk av teknologi er bedre teknologiforståelse bruker jeg gjerne tid på å hjelpe andre til å bli bedre til å ta gode valg. Når jeg ikke jobber er jeg mamma til fire barn og vi gjør stort sett alle vanlige ting som småbarnsfamilier gjør. Vi elsker også å reise og oppleve nye ting, så vi pakker gjerne kofferten og suser avgårde så fort det lar seg gjøre!