Anette Urhamar

Leder - Know it

Liker

Våt i håret, Vind i håret, Sydentur, Bokorm, Digital, HTML, Casual, Laid-back, Espresso, Fargerik, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Best uten boss, Forskning, Superhelt, Design, Mote, Sko, Barn, Fargeblyanter, Interiør, Arkitektur

Jobb

Jeg jobber som CEO i Knowit Experience Oslo AS. Vi utvikler blandt annet digitale løsninger for alle flater - web, mobil, nettbrett for både offentlig og privat næringsliv. Det beste med jobben min er at det jeg kan er med på å gjøre andres hverdag bedre ved bruk av ny teknologi og innovasjon.

Utdanning

Egentlig likte jeg meg ikke så godt på datastudiet de første årene, det var veldig mye tekniske fag som jeg ikke hadde hatt før som kom litt brått på. Men da jeg kunne velge studieretning selv valgte jeg informasjonssystemer og der ble jeg introdusert til hvordan man lager brukervennlige løsninger. Da var jeg solgt. Jeg hadde tidligere studert psykologi og endelig fikk jeg brukt både psykologien og teknologien samtidig! De siste årene har jeg også plusset på utdannelsen min med en MBA i strategi og ledelse for å styrke forretningsforståelse og lære bl.a hvordan svingninger i marked påvirker konkurransebildet for bedrifter.

Om meg

Når jeg ikke jobber er jeg mamma til fire barn og vi gjør stort sett alle vanlige ting som småbarnsfamilier gjør. Leker ute i snøen, kjører til treninger, smører matpakker, tørker snørr og tårer etc. Sørgelig lite tabloid der altså, men slik er hverdagen min nok i noen år til fremover og det trives jeg med ?