Anine Ragnif

Principal, People Unit Manager (Leder) - Capgemini

Liker

Treningssenter, Utendørs, Sydentur, Musikk på øret, Hund, Dress-code, Casual, Sporty, Pyntet, Te, Fargerik, Sort-hvitt, PC, Mac, Teamarbeider, Superhelt, Dans, Design, Mote, Smykker, Sko, Barn, Interiør, Arkitektur

Jobb

Jeg jobber i dag som People Unit Manager i Capgemini og har gjort dette siden februar 2016. Som People Unit Manager har jeg et overordnet ansvar for våre konsulenter (ca 380) tilhørende 3 ulike byer. Min rolle opererer på ledernivå for Norge innen områder som strategisk planlegging, lederskapsutvikling, administrative oppgaver, rekruttering, personalhåndtering, organisasjonsutvikling, forretningsutvikling, tilbudsarbeid og kundepleie. Har gode kommunikative evner og får gode tilbakemeldinger på innlegg, kurs og workshops. Ble i 2016 kåret til en av 10 Norges 50 fremste teknologikvinner innen kategorien ledelse.

Utdanning

Jeg tok IT-fag på videregående og fikk smaken på det. Søkte meg derfor videre innen IT. Husker jeg strevde med databaser og datakommunikasjon. Merket at det var de mer myke elementene ved IT som fengte meg. Totalt sett ga studiet meg grunnleggende IT-kunnskaper; et springbrett for videre læring.

Om meg

Jeg liker å jobbe i team og er en lagspiller. Jeg synes det er så moro å bidra til at mine teammedlemmer/medarbeidere lykkes - da har jeg også lykkes! Jeg brenner for å få flere jenter til å velge teknologi som retning. Ved siden av min 'vanlige' jobb, er jeg ansatt som trener ved SATSElixia. Er full av energi og entusiasme.