Anja Murud Gahre

Student

Liker

Treningssenter, Lagidrett, Bokorm, Musikk på øret, Brettspill, Casual, Laid-back, Traktekaffe, Sort-hvitt, PC, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom

Jobb

Som simuleringsansvarlig i Revolve NTNU, simulerer jeg på styrke og stivhet til karosseriet til racerbilen vi skal bygge. Karosseriet er av typen monocoque, som vil si at det er en konstruksjon som skal ta opp både laster fra hjulopphenget og beskytte sjåføren. Derfor er det viktig at karosseriet både er stivt nok og tåler alle laster karosseriet kan utsettes for slik at sjåførens sikkerhet er ivaretatt. Noe av det jeg synes er mest spennende er at etter at jeg har bestemt hvor mye karosseriet skal tåle, skal jeg være med å produsere den. Da får jeg sett alle aspektene ved delen, både design, produksjon og testing.

Utdanning

Jeg liker at det er et faglig bredt studie, for jeg vet fortsatt ikke helt hva jeg vil jobbe med. Etter hvert som jeg studerer og lærer mer, finner jeg ut at jeg synes mer er interessant enn jeg trodde jeg kom til synes. Jeg synes mattefagene er ganske teoretiske og til tider tunge. De fagene jeg liker best er de hvor jeg får sette teori i praksis, blant annet med prosjekter og hvor jeg kan se hvordan det jeg har lært kan bli nyttig i jobbsammenheng. Eksempler på disse fagene er produktmodellering og produksjonsteknologi i 1. klasse og produktutvikling i 2. klasse.

Om meg

Jeg er medlem i Revolve NTNU, en frivillig studentorganisasjon som bygger elektrisk racerbil og deltar i Formula Student, verdens største ingeniørkonurranse for studenter. I sommer skal vi delta på konkurranser rundt omkring i Europa.