Ann-Kari Heier

Director Projects, Offshore Mooring and Loading at MacGregor Pusnes - MacGregor Pusnes

Liker

Utendørs, Langtur, Våt i håret, Vind i håret, Brettspill, Synger, Håndverker, Katt, Casual, Sporty, Gourmet, Espresso, Ettertenksom, Dans, Interiør

Jobb

Jeg er leder av et forretningsområde som selger, utvikler, leverer og installerer utstyr for olje og gass næringen. Det jobber ca 50 personer i avdelingen min og arbeidsdagen min består mye i å forvalte disse ressursene best mulig slik at bedriften tjener penger på kort sikt og på lang sikt. Denne forvaltningen består i veldig mye forskjellig: planlegge og gjennomføre forbedringsprosjekter, følge opp løpende prosjekter både teknisk og økonomisk, diskutere utfordringer med folka mine og med kunder og leverandører i inn- og mest utland og finne gode løsninger på disse. Det handler mye om å lytte og å prate med folk, legge gode planer og sørge for at de blir gjennomført på en god måte. I tillegg er jeg del av bedriftens toppledergruppe hvor vi diskuterer bl.a. arbeider med overordnet strategi for bedriften og ellers utfordringer på tvers av de ulike enhetene i bedriften.

Utdanning

En fantastisk god grunnmur som har gitt meg evne til å sette meg inn i utrolig mange problemstillinger og bidra til gode løsninger uavhengig av bransje. Jeg har arbeidet med forskningsprosjekter i internasjonale organisasjoner (CERN, ESA, ...), med utvikling av kontrollsystemer for mange ulike bruksområder og mange ulike kunder, med prosjektledelse, med salg, med HR og etterhvert med ledelse i teknologibedrifter. Mao - jeg er veldig takknemlig for fleksibiliteten min utdannelse har gitt meg. I tillegg til den faglige grunnmuren ga det meg en modenhet innen analytisk arbeid og en evne til å prioritere hardt og til å møte"umulige" utfordringer på en konstruktiv måte.

Om meg

Jeg er gift og har en sønn på 14 år. Jobben tar en stor porsjon av min tid og min energi og familien står øverst når jeg har fri. Videre på lista står fysisk aktivitet og sang og musikk. Vi liker å dra på fjelltur og båttur - sommer og vinter. Men vi liker også gode TV-kvelder med myk sofa, noe godt å spise og en god serie eller en god film. Netflix er bra! Jeg er ganske frankofil og prøver å få minimum 1 ferietur til Frankrike per år.