Anna Blechingberg

Senior Systemutvikler - Gyldendal Norsk Forlag

Liker

Treningssenter, Utendørs, Lagidrett, Sydentur, Digital, Musikk på øret, Brettspill, Synger, Spiller, Katt, Casual, Sporty, Kaffe Latte, Te, Fargerik, PC, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom, Forskning, Dans, Mote, Barn

Jobb

Jeg arbeider som Senior Systemutvikler hos Gyldendal Digital. Jeg programmerer og designer smarte programmer som bruker kunstig intelligens. På den måten kan jurister spare mye tid når de bruker våre programmer.

Utdanning

Jeg syntes matematikk var spennende og interessant, og ville bruke matematikken til noe godt for samfunnet. Derfor valgte jeg en anvendt retning på masterstudiet.

Om meg

Jeg liker å synge i kor, dirigere kor og å løpe orientering. Jeg er også svært glad i forskjellige typer kultur, gjerne slikt jeg ikke har opplevd tidligere. Derfor reiser jeg gjerne til musikkfestivaler og går på teater. Jeg bor nær skogen med samboer og en myk langhårete katt. Jeg og min samboer har også en kolonihytte i Oslo Øst der vi planter fine og spennende blomster i hagen (og luker vekk masse ugress :-)).