Anna Hermansen

Student

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Topptur, Lagidrett, Bokorm, Digital, HTML, Musikk på øret, Spiller, Katt, Hund, Casual, Sporty, Gourmet, Kaffe Latte, Espresso, Te, PC, Mac, Teamarbeider, Sjefete, Superhelt

Jobb

Jeg jobber som frivillig for Revolve NTNU som er en studentorganisasjon som designer og bygger en racerbil fra scratch hvert år, i tillegg til å gjøre fjorårets bil autonom. Jeg jobber på den autonome bilen og har ansvar for å detektere kjeglene som markerer banen ved hjelp av en type sensor som kalles LiDAR. Jeg jobber også som læringsassistent for Instituttet for Datateknologi og Informatikk. I jobben som læringsassistent hjelper jeg elever som tar faget "datateknologi, programmeringsprosjekt" og godkjenner obligatoriske innleveringer.

Utdanning

Jeg går i tredje klasse på datateknologi og trives veldig godt der. Jeg valgte datateknologi fordi jeg er glad i realfag og teknologi og syntes det hørtes spennende ut. I tillegg visste jeg at det var et felt med stor vekst og mange muligheter. Jeg hadde ingen tidligere erfaring med programmering.

Om meg

Utenom jobb og studier er jeg glad i å trene. Tidligere har jeg drevet med sykling og fotball, men har ikke fått drevet så mye med det de siste årene pga diverse skader. For tiden trener jeg mest på treningssenter også spiller jeg litt ishockey.