Anna Ursula Brøyn

Software Engineer - Sopra Steria

Liker

Treningssenter, Kampsport, Våt i håret, Vind i håret, Digital, Musikk på øret, Brettspill, Hund, Traktekaffe, Te, Sort-hvitt, PC, Teamarbeider, Ettertenksom, Forskning

Jobb

Jeg jobber med å hente data fra databaser og vise det fram på en måte som gjør at man få mer innsikt i businessen sin. Jeg sitter og utvikler, altså programmerer. I tillegg har jeg møter med kunden for å forstå deres behov. Det er mye samarbeid i team for å sammen løse utfordringene vi møter, der alle på teamet bidrar på hver sin måte. Det jeg liker best med jobben er at jeg kan bruke hodet på en logisk måte for å løse reelle problemer. I tillegg har jeg skikkelig bra kolleger som jeg har det veldig gøy med.

Utdanning

Jeg begynte på utdanningen min fordi jeg synes fysikk og matematikk var veldig gøy på videregående og hadde lyst til å fortsette å lære mer av det. I tillegg hadde jeg hørt mye gøy om NTNU og Trondheim, så jeg ville veldig gjerne studere der. Det er mange fag jeg synes var vanskelige, men det er jo litt av moroa også, tenker jeg.

Om meg

Jeg begynte på taekwondo for et år siden. Jeg har fortsatt hvitt belte, men skal gradere til jul. Jeg har også tatt dykkelappen, så jeg har fått prøvd meg litt på det de siste årene, det er veldig kult.