Anne Agata Brajkovic

mentor - ENT3R

Liker

Treningssenter, Utendørs, Ekstremsport, Kampsport, Vind i håret, Bokorm, Musikk på øret, Brettspill, Håndverker, Katt, Hund, Dress-code, Uniform, Sporty, Pyntet, Te, Fargerik, Spraglete, PC, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom, Astronomi, Geologi, Dans, Design, Mote, Sko, Barn

Jobb

Jobben som mentor i ENT3R er den morsomste og mest givende jobben jeg har hatt, fordi jeg får møtt så mange hyggelige og interessante mennesker. I tillegg får jeg delt min erfaring med valg fra ungdomsskolen til her jeg er nå. Jeg får også hjulpet elever med mestringsfølelse ved å vise dem sammenhenger innenfor realfag, og på den måten øke selvtillitten deres.

Utdanning

Jeg er nå på mitt andre år i bacheloren. En bachelor er mer praktisk enn et sivilingeniørstudium og jeg får derfor bygget og laget ting i tillegg til å lære hvordan det fungerer. Jeg får utfordret meg selv hver dag og kan legge meg tilfreds på kvelden, vel vitende om at jeg har gjort noe nyttig den dagen. Noen fag er svært vanskelige, men vi får god hjelp av hverandre på studiet og studentassistentene er og god hjelp. I tillegg er det miljøet her i Trondheim. Det finnes så uendelig mye du kan gjøre på fritiden din, så du ender fort opp med ikke å ha noe fritid igjen.

Om meg

Jeg elsker å danse. Jeg skal komme meg gjennom flest mulig dansestiler innen jeg er ferdig med en mastergrad. Ellers er det ikke så mye tid etter skole og jobb, men det brukes på å se film eller stå på skøyter eller spille brettspill med venner. Også trene. Det er viktig å være i fysisk aktivitet, så presterer jeg bedre på skolen.