Anne Berit Mogstad

Sales Specialist - Siemens

Inviter

Rollemodellen er i fødselspermisjon og kan ikke inviteres.

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Vind i håret, Backpacker, Musikk på øret, Brettspill, Te, PC, Teamarbeider, Pratsom, Dans

Jobb

Jeg har nå en stilling som Sales Specialist i Siemens. Det betyr i hovedsak at jeg jobber sammen med selgerne og ut mot kunder med en gruppe produkter. Har også mye kontakt ned mot hovedkontoret vårt i Tyskland. Rett etter studiet hadde jeg en stilling som trainee som gikk ut på at jeg i løpet av to år jobbet i tre forskjellige avdelinger i Norge og Tyskland. Jeg har også vært innom utviklingsavdelingen på fabrikken i Trondheim en liten periode. Der jobbet jeg på trykklaben for å teste produkter for subsea utstyr.

Utdanning

Jeg valgte denne utdanningen fordi jeg likte matematikk og fysikk på videregående. Jeg hadde hørte at det var et spennende studium med mange forskjellige fag, en blanding av elektriske og mekaniske fag. Noen fortalte meg også at det var lettere å få jobb etter ferdig sivilingeniørstudium enn om jeg studerte matematikk og fysikk som frie fag. Jeg har fra jeg var liten vært fasinert av vindmøller og andre tekniske ting.

Om meg

Jeg har vokst opp og studert i Trondheim. I løpet av studiet studerte jeg et år i Sveits og jobbet en sommer i Tyskland. Jeg liker å reise for å se andre land og for å bli kjent med andre kulturer. På fritiden liker jeg å trene, treffe venner, gå og stå på ski og gå på tur i fjellet. Ellers blir det en del oppussing siden vi har kjøpt oss hus.