Anne-Gry Jørgensen

Sjefingeniør Industritilsyn - Miljødirektoratet

Liker

Utendørs, Langtur, Våt i håret, Vind i håret, Hund, Dress-code, Sporty, Espresso, Sort-hvitt, PC, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom, Forskning, Biologi, Geologi, Superhelt, Dans, Sko, Barn, Fargeblyanter, Interiør

Jobb

Jeg jobber med Industritilsyn i Miljødirektoratet. Hovedvekten av mitt arbeid dreier seg om å reise ut til ulike typer av landbasert og offshorebasert industri i Norge for å kontrollere at deres produksjon er i henhold til lover og regelverk, da feks forurensningsloven. Jeg får ofte bruk for mine kunnskaper både innen radiokjemi, organisk og uorganisk kjemi og jeg får kombinert teori og praksis på en for meg helt optimal måte.

Utdanning

Det mest interessante er muligheten kjemien gir meg til å gå i dybden og få studere prosesser i detalj. Det å få tenke analytisk og detaljert for å nå målsetninger inspirerer meg.

Om meg

Frisk luft og saltvann er to supre ting,enten hver for seg eller i kombinasjon. Jeg er veldig glad i å danse, da spesielt salsa. Setter stor pris på å være sammen med kjæresten min og mine venner.