Anne Haugan Kise

Gruppeleder Prosjektadministrasjon, Fagsjef konstruksjonsanalyse - Sweco

Liker

Treningssenter, Utendørs, Topptur, Våt i håret, Vind i håret, Bokorm, Digital, Quiz, Brettspill, Hund, Dress-code, Pyntet, Gourmet, Kaffe Latte, Espresso, Te, Fargerik, PC, Teamarbeider, Pratsom, Sjefete, Superhelt, Vampyr, Dans, Design, Sko, Barn, Fargeblyanter, Interiør, Arkitektur

Jobb

Nå er jeg gruppeleder for 9 ingeniører som driver med prosjektadministrasjon. De leder prosjekter, får prosjekteringsgrupper til å samarbeide og holde fremdrift, og de følger opp entreprenørene på byggeplassen. Min oppgave er å følge opp dem, slik at de får gjort jobben sin og har den kompetansen de trenger. Tidligere arbeidet jeg som prosjektingeniør og fagsjef for konstruksjonsanalyser og da fant jeg styrken til konstruksjoner. Dette er fremdeles en del av hverdagen, men i mindre grad. På en vanlig dag på jobb regnet jeg på styrken til betongen og stålet som skal bære i store bygg, bruer eller dammer. Det må da tas hensyn til jordskjelv og vind + laster av det som er inni eller oppå konstruksjonen. Nå sitter jeg mer og mer som prosjekteringsleder og leder andre som gjør denne jobben, sammen med dem som prosjekterer de elektriske installasjonene, vann, do og avløp, varme og isolasjon, sammen med grunnforhold og utearealer. Jeg ser til at de tar hensyn til hverandre slik at det ferdige bygget eller anlegget er slik brukerne trenger det.

Utdanning

Jeg ble sivilingeniør innen bygg fordi pappaen min er det. Han reiste mye rundt og kunne fortelle om spennende oppgaver med alt fra vanlige bygg til bruer og oljeplattformer. Det så ut til at det var mulig å gjøre mye forskjellig. Og så hadde jeg hørt veldig mye bra om Trondheim og studentmiljøet der :)

Om meg

Jeg er fra Melum utenfor Skien. Jeg har flyttet mye og har bodd i Oslo, Trondheim, Egersund, Bærum, Bergen og Stavanger. Jeg bor i et stort hvitt hus med hage og har tre barn. Jeg er veldig glad i å trene, gå på toppturer både på ski og på beina og være sammen med gode venner. Jeg klatrer, padler kajakk og ligger veldig gjerne i telt.