Anne Segtnan

Daglig leder - Annet

Liker

Utendørs, Spiller, PC, Teamarbeider, Barn

Jobb

Jeg jobber som daglig leder i Tindved Kulturhage AS. Vi er en næringshage som jobber med kreative næringer. Jobben som daglig leder i et selskap med kun 3 ansatte er veldig variert. Jeg jobber med selskaper som skal utvikle seg og vokse, og jeg jobber med å utvikle vår egen bedrift. I min jobb er det mange møter med kreative mennesker og jeg får bidra til å strukturere og utvikle bedriftene. Jobben jeg har i dag har i utgangspunktet lite med kjemiutdanningen min å gjøre, men alt jeg har lært opp gjennom årene har vært med å gjøre meg til den lederen jeg er i dag. Så får jeg gjøre mitt beste for å skape god kjemi i næringshagen slik at vi får mange bedrifter som er dyktige innen kreative næringer.

Utdanning

Jeg var tidlig klar på at jeg ville studere realfag og bli sivilingeniør. At det ble kjemi var mer tilfeldig. Syntes kjemien var artig på videregående og fikk råd om at det viktigste var at jeg tok en høyere utdanning og ikke nødvendigvis hvilket fag det var. Har alltid likt realfag veldig godt. Når jeg startet studiene ble jeg overrasket over hvor stor forskjell det var fra videregående, og jeg brukte en del tid på å knekke koden. Etter at jeg startet å jobbe med næringsutvikling har jeg tatt videreutdanning innen økonomi og ledelse. Det har også vært givende, spesielt når jeg har hatt jobberfaring å trekke veksler på.

Om meg

Er gift, har to barn, bor på gård og er ellers aktiv på mange hold. Sitter i kommunestyret, spiller trombone og har styreverv i både organisasjoner og bedrifter.