Annette Olsen

Manager Procurement Fabrication - NOV

Liker

Treningssenter, Utendørs, Topptur, Ekstremsport, Katt, Sporty, Teamarbeider

Jobb

I dag jobber jeg som Innkjøpssjef i oljebransjen, i et firma som leverer komplette borepakker fulle av teknologi, til kunder og verft over hele verden. Bore/Ustyrspakkene inneholder rundt seksti forskjellige stålfabrikasjoner, som blir fabrikert i et globalt leverandørnettverk. I tillegg til fabrikasjon av utstyr, tar vi ansvar for innstallasjon av software og opptrening av personell i simulatorer. Dette for å kunne kjøre vårt utstyr fra dag en, i operativ drift. Innkjøpsfunksjonen innebærer arbeid rundt utvikling av leverandører for å dekke vårt behov til leveranser, med tanke på kvalitet, leveringspresisjon og kostnader.

Utdanning

Tanken om å ta teknisk utdannelse kom tidlig, da interressen for mere praktisk rettet utdannelse ble skapt gjennom å høre andre som hadde gått samme vei. Det hørtes spennende ut å jobbe i teknologi miljøer og se hva de kunne være med på å skape. Etter hvert som en fant ut at en ville jobbe mere med relasjoner til mennesker og forretningsutvikling, så var dette en perfekt bakgrunn for å kunne få jobb innen teknologi bedrifter, og samtidig jobbe med strategi og ledelse av mennesker og kompetanse.

Om meg

Jente med sans for friluftsliv med action, sommer som vinter. Er glad i natur og fjell, og søker gjerne til ute aktiviteter for å finne pusterom og ro. Jobber som trenings instruktør på et senter, og synes det gir meg et sosialt avbrekk i hverdagen.