Are Hegdahl

Global Director ICT - Q Free ASA

Liker

Utendørs, Langtur, Ekstremsport, Våt i håret, Vind i håret, Best med ball, Backpacker, Digital, Hund, Casual, Sporty, Laid-back, Traktekaffe, PC, Teamarbeider, Ettertenksom, Barn

Jobb

Som Global Director ICT i Q-Free har jeg ansvaret for all IKT/infrastruktur i alle Q-Free selskaper rundt om i verden. Dvs 20 lokasjoner world wide. Jeg har i hele min aktive yrkeskarriere jobbet innen IT i en eller annen form i ulike roller som utvikler, konsulent, prosjektleder, forretningsutvikler og leder. Har jobbet i ulike selskap av ulik størrelse som store nasjonale, små internasjonale og store internasjonale selskap. Har i så måte reist verden rundt i ulike øyemed. Jeg har vært med som grynder, bodd 1 år i USA, bygd selskapet og solgt det til et av de største programvarehusene i verden - SAP.

Utdanning

Har vel egentlig hatt det ganske lett på skolen og ikke gjort mer enn jeg må. Etter videregående visste jeg ikke helt hva jeg ville bli og begynte på grunnfag sosialøkonomi. I løpet av det året fant jeg ut jeg ikke skulle bli sosialøkonom, men at det var innen IT jeg ville jobbe. Studerte så 3 år Informasjonsteknologi etter det.

Om meg

Jeg er gift, har 2 barn og en hund. Fritiden liker jeg å bruke med familien min. Vi er en aktiv familie som er mye ute og i aktivitet. Lever vel til tider et hektisk liv med kontor i Trondheim og bopel på Verdal’n, ikke alltid like lett å være fotballtrener for 25 barn som venter klokka 18…men det går! Jeg liker å holde meg i form med både sykkel og langrennsski. I tillegg bruker vi mye av fritiden på hytta i Åre, sommer som vinter.