Arnt Emmanuel Berge

CTO - Annet

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Våt i håret, Vind i håret, Digital, Musikk på øret, Synger, Spiller, Casual, Sporty, Laid-back, Gourmet, Te, PC, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Barn

Jobb

Jeg jobber som Fullstappet system utvikler, Arkitekt og CTO i Bitmesh AS. Jeg er en av to Grundere i Bitmesh. Vi satser på digitalisering og Automatisering av rutine oppgaver ved bruk at IoT technologi. Vi jobber med løsninger for Prop-Tech, eiendoms teknologi. Kan også kalles smartbygg. Vi jobber også med digitalisering av rutiner rundt kontroll og håndtering av mat. Vi anvender sensor teknologi og styringssystemer for å løse utfordringene. Det beste med jobben min er at jeg får skape noe. Jobben som utvikler er utrolig kreativ. Jeg skaper noe nesten hver dag. Noe som ikke fantes fra før. Løsninger som gjør hverdagen enklere for noen.

Utdanning

Jeg har lese og skrivevansker. Jeg strevde mest med norsk. Det fine med realfag for meg er at det ikke er hvor fort man leser som bestemmer hvor fort man lærer. I realfag er det forståelsen som teller. Pensum er egentlig ikke så stort. Det handler bare om å forstå prinsippene. Det samme gjelder i stor grad for programmering. Man må lære seg metodikken. Den gøyeste delen av studiet var prosjekt oppgavene. Når man fikk lov til å sitte seg ned og fordype seg i noe. Prøve å lære det ordentlig og lage en løsning for noe. Vi lagde et multiplayer spill. For meg sto det mellom Fysikk og datateknikk.

Om meg

Utenom jobb driver jeg med seiling, ski, løping og går tur i skog og fjell. Jeg liker også godet å spille data, men det blir det ikke så mye tid til etter at jeg fikk 2 veldig aktive gutter. Ynglingspill er GTA.