Asdren Gjuka

Prosjektingeniør - Technip

Liker

Utendørs, Topptur, Lagidrett, Våt i håret, Best med ball, Quiz, Musikk på øret, Sporty, Teamarbeider

Jobb

Arbeidet mitt i TechnipFMC går ut på å installere store strukturer i havet, ved hjelp av skip. Dette krever god planlegging, samarbeid og evnen til å tenke helhetlig. Det morsomste ved jobben min er når man får lov til å være med ut i havet og se hvordan alt fungerer i praksis!

Utdanning

En utdanning innen ingeniørfag kan være utfordrende, men samtidig veldig givende. Det å jobbe med teknologi og nye løsninger for å gjøre verden til et bedre sted er noe jeg synes er veldig spennede. Kombinasjonen av realfag og anvending av dette i praksis er noe jeg brenner for! Arbeidet mitt på universitetet har gått ut på bla. design og produksjon av en drone i spennende materialer som karbonfiber. Dette var en del av bacheloroppgaven min, noe som var veldig spennende! En kombinasjon av teori og det å bruke avanserte maskiner for å lage dronen er noe av essensen i det å være ingeniør.

Om meg

Hverdagen min består som regel av skole, venner og trening. Jeg driver med Crossfit på fritiden, og Quiz med venner er alltid noe å se fram til. Universitetet i Stavanger har et veldig godt studentmiljø, med mange flinke og hyggelige mennesker. Ellers sier jeg aldri nei til en god film i sofaen hjemme.