Astri Marie Ravnaas

Cybersecurity Community Lead & Infrastructure Engineer - Sopra Steria

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Lagidrett, Våt i håret, Vind i håret, Best med ball, Backpacker, Sydentur, Bokorm, Digital, HTML, Musikk på øret, Casual, Sporty, Pyntet, Traktekaffe, PC, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Design, Mote, Interiør, Arkitektur

Jobb

Jeg jobber som ingeniør i Sopra Steria. I Sopra Steria er jeg spesialisert innenfor cyber security. Sopra Steria er et konsulentselskap, noe som betyr at jeg vanligvis er utleid til kunder og sitter ute hos dem. Her får man møtt mange spennende mennesker og får prøve å løse en rekke spennende utfordringer. Det beste med jobben er at man får testet masse forskjellig teknologi og prøvd seg på mye nytt.

Utdanning

Jeg har en mastergrad fra NTNU i kommunikasjonsteknologi. Kommunikasjonsteknologi er et av sivilingeniørstudiene hvor man de første tre årene har generelle ingeniør- og datafag. De siste årene fordyper man seg i nettverk, sikkerhet og økonomi. Til sammen gir dette et godt og solid grunnlag for en jobb i IT-bransjen.

Om meg

Jeg har en brennende interesse for teknologi! Videre har jeg alltid vært svært glad i realfag og følte at det rette veien for meg å gå.