Astri Marie Ravnaas

Cybersecurity Community Lead & Infrastructure Engineer - Sopra Steria

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Lagidrett, Våt i håret, Vind i håret, Best med ball, Backpacker, Sydentur, Bokorm, Digital, HTML, Musikk på øret, Casual, Sporty, Pyntet, Traktekaffe, PC, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Design, Mote, Interiør, Arkitektur

Jobb

I min arbeidsdag er prosjektene hjelper jeg kunder med å bli bedre på teknologi. Det jeg liker best med jobben min er at jeg hele tiden får lov til å lære meg de tingene jeg liker best. For tiden er det sikkerhet, nettverk og skytjenester. Her jobber jeg sammen med masse flinke folk som har et ønske om å levere gode teknologiske løsninger, dette er veldig motiverende!

Utdanning

Jeg har en mastergrad fra NTNU i kommunikasjonsteknologi. Kommunikasjonsteknologi er et av sivilingeniørstudiene hvor man de første tre årene har generelle ingeniør- og datafag. De siste årene fordyper man seg i nettverk, sikkerhet og økonomi. Til sammen gir dette et godt og solid grunnlag for en jobb i IT-bransjen.

Om meg

Jeg har en brennende interesse for teknologi! Videre har jeg alltid vært svært glad i realfag og følte at det rette veien for meg å gå. På fritiden liker jeg å finne på masse morsomt med gode venner. Er veldig glad i å reise, dra på hyttetur, kjøre båt og trene. Videre holder jeg også en rekke foredrag om IT-sikkerhet.