Astrid Haug Solbrekke

Project IT Manager - Aibel

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Ekstremsport, Lagidrett, Våt i håret, Vind i håret, Best med ball, Dress-code, Casual, Sporty, Laid-back, Pyntet, Gourmet, Kaffe Latte, Espresso, Te, Fargerik, PC, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom, Biologi, Design, Mote, Smykker, Sko, Barn, Fargeblyanter

Jobb

Project IT Manager er en nøkkelrolle i Aibel sine forretningsprosjekter. Jeg har det overordnede ansvaret for alle IT/IS relaterte leveranser til prosjektet og Aibels kunder. Jeg har ansvar for å sikre at alle leveranser leveres i henhold til kontrakt, avtalt tjenestenivå og ytelse. Jeg er single point of contact for IT overfor Aibel sine kunder og mot underleverandører/partnere. Jeg har en sentral posisjon i Aibel sine forretningsprosjekter og samarbeider nært med prosjektledelsen, disiplinledere og Aibels basisorganisasjon. Dagene er veldig varierte og mye kan dukke opp. Jeg har mye med folk å gjøre og må kommunisere godt. Må ofte ligge litt i forkant. Være serviceorientert og drive litt politisk spill. Jeg må være PÅ. Uten min varierte bakgrunn både innen teknologi og menneskehåndtering så hadde nok denne rollen vært vanskeligere å fylle.

Utdanning

Jeg var usikker på hva jeg ville bli da jeg gikk på videregående. Tok fullt opp alle 3 år med matte, biologi, kemi og opp til 2kl. fysikk. Jeg var innom tanken på lege, fysioterapeut, noe innen biologi (da jeg er veldig glad i blomster) men noe innen realfag/naturfag var jeg veldig sikker på at det ville bli. Jeg startet med 2 år på UIO med div. grunnleggende fag man må ta for å ta noe videre. Da jeg gikk på UIO fant jeg ut at jeg ville bli dataingeniør da jeg hadde en venninne av min søster som snakket så varmt om det. Her var fremtiden tenkte jeg! :-) Tok deretter 3 år på Oslo Ingeniørhøyskole for å bli dataingeniør. Da stod jobbene og bare banket på da jeg var ferdig så det var ingen problem med å få jobb. Har hatt en fantastisk reise i mine nå 20 jobbeår etter endt utdannelse. Har også tatt deler av Master innen prosjektledelse på BI. Jeg har vært strålende fornøyd med mitt studievalg. Det har egetlig sørget for at jeg har hatt mulighet til å åpne akkurat de jobbdørene jeg har ønsket. (veldig variert)

Om meg

Jeg er en aktiv og glad 2 barnsmor. Gutter født 2004 og 2005. Glad mannen min, familen min og venner. Glad i å ferdes i naturen og spesielt fjellet både sommer og vinter med både sykkel og fjellsko på sommern og på bortoverski og nedoverski på vinteren. Har hytte på fjellet - brukes mye. Spiller piano, vinterbader (ja, er med i en glad badegjeng som bader hele året!!), spiller basketball med gamle asker ailiens ladies (tror fortsatt jeg er 20 år :-) - veldig sosialt og moro!), trener så ofte jeg får tid. Glad i venner, men får litt for lite tid til dem.... da gutta tar mye av fritiden. Er aktivt engasjert i deres leve og vel. Ivrig supporter på sidelinja under fotballkamper. Er og langrennstrener for 2004 på Holmen IF langrenn.