Bård Gamnes

Konsulent - Gamnes & Bror AS

Liker

Ekstremsport, Backpacker, Digital, Musikk på øret, Spiller, Teamarbeider, Best uten boss

Jobb

Jeg jobber for tiden i et selskap som jeg startet med min lillebror. Vi driver med teknologirådgivning og utvikling og tilbyr tjenester til hele verden fra lille Kirkenes helt i nord i Norge. Vi jobber med mange ulike typer prosjekter, alt fra en bondegård som vi skal gjøre "smart", til 3D-printing av kunst. Tidligere har jeg jobbet med litt forskjellig. I studietiden startet jeg en annen bedrift med to venner: Realfokus AS. Vi laget et brettspill som heter Ingeniørspillet. Det å begynne på et brettspill etter fem år på sivilingeniørstudiet virker kanskje litt rart, men det var en utrolig lærerik og morsom opplevelse. Den eneste forskjellen på en stor og en liten bedrift er størrelsen! Etter studiet begynte jeg i Accenture, som er stort, internasjonalt konsulent-selskap, med nesten 400.000 ansatte på verdensbasis. Jeg jobbet der i 5,5 år før jeg byttet jobb til EY (tidl. Ernst & Young). Der jobber jeg med å bygge opp e-helse teamet deres, midt i skjæringspunktet mellom helse og teknologi. Det å jobbe innenfor helse, med teknologi som utgangspunkt for å bedre befolkningens helse og velvære er en fantastisk mulighet som jeg trivdes godt med! Så fikk jeg sjansen til å starte selskap med min lillebror, og siden har jeg ikke sett meg tilbake.

Utdanning

Jeg strevde lenge med å velge mellom medisin og sivilingeniør, Men etter å ha tenkt lenge fant jeg ut at interessen min alltid har vært mot teknologi, helt fra å skru fra hverandre videospilleren som liten til realfagene på VGS. Å velge hvilken sivilingeniørlinje jeg skulle begynne på var også vanskelig, men endte opp med en blanding mellom maskin og data som jeg syntes virket mest spennende. Deretter begynte jeg på Entreprenørskolen ettersom jeg alltid har hatt lyst til å starte noe eget og har en liten gründer i magen.

Om meg

Jeg er en veldig aktiv person som driver med mye rart. Jeg har spilt trommer i mange år. I tillegg har jeg drevet med trylling i barnebursdager, er en aktiv fjellklatrer og har spilt innebandy i flere år. Ellers jobber jeg frivillig i ambulansetjenesten i Røde Kors, noe som gjør at jeg får litt utspill for min medisinske interesse også. Utrolig spennende og viser egentlig bare at man faktisk kan få i både pose og sekk. Ellers er jeg en blid og munter fyr som liker å møte nye mennesker og liker å ha mange baller i luften. Jeg er nysgjerrig på alt og gir meg ikke før jeg får svar på ting jeg lurer på.