Bente Voldset

Fagansvarlig matematikk - Oslo Kommune

Liker

Treningssenter, Utendørs, Lagidrett, Vind i håret, Best med ball, Quiz, Musikk på øret, Brettspill, Sporty, Pyntet, Gourmet, Espresso, Teamarbeider, Dans, Design, Mote, Smykker, Sko, Interiør

Jobb

Jeg har jobbet i 10 år som lærer i matematikk og naturfag på ungdomstrinnet. Det har vært utrolig spennende og givende. Det er alltid gøy når man klarer å inspirere barn og unge til å lære seg matematikk og se nytteverdien i faget. Det er herlig å se entusiasmen elevene viser når de engasjerer seg. Nå jobber jeg som fagansvarlig i matematikk i Oslo kommune, og det jeg gjør her går blant annet ut på å legge til rette for inspirasjon og god faglig kvalitet blant matematikklærerne i Oslo. Min nåværende jobb fikk jeg ved at en tidligere kollega tipset meg om en ledig stilling han mente var perfekt for meg.

Utdanning

For meg så sto valget mellom en ingeniørutdannelse eller en pedagogisk utdannelse etter videregående skole. Uansett hadde jeg lyst til å studere matematikk, og jeg ønsket å kunne bruke realfag i mitt fremtidige yrke.

Om meg

Jeg kommer fra et lite sted der det var få fritidstilbud da jeg vokste opp. Nå bor jeg i Oslo, og jeg liker å benytte meg av de tilbudene en storby har. Samtidig som Oslo byr på mange sports- og kulturaktiviteter, så er det nært både fjorden og marka og man kan være et friluftsmenneske i byen. Fotball har alltid vært den største fritidsinteressen min, og i tillegg til å spille fotball eller se en fotballkamp, liker jeg å gå på kino, dra på konserter, gå på fjelltur eller tur i marka, gå på ski eller reise til nye steder. Jeg liker å tilbringe tiden med gode venner og synes det er spennende å møte nye mennesker.