Birgitte Johansen

CFO / Finansdirektør - Reach Subsea

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Våt i håret, Vind i håret, Hund, Dress-code, Te, Dans, Mote, Sko, Barn

Jobb

Budsjettering, planlegging, ledelse, presentasjoner for investorer, analytikere, kurs, seminarer, økonomistyring, finansiering, ansvar mot Oslo Børs, styremøter, analyse, IT, shipping, offshore, ROV.

Utdanning

Jeg gjorde ferdig siviløkonom i august 99 og The Blue MBA i København i august 2013. Det mest interessante med den siste var å jobbe sammen men 40 andre ledere fra over 20 andre land fordelt over hele verden om relevante problemstillinger jeg støter på i min daglige jobb og bli kjent med forretningskultur i deres hjemland. Faglig var det utfordrende og kjekt å bruke IT og Excel i enda større grad enn det jeg gjorde på siviløkonomstudiet i Sandvika 1995-99. Nå når jeg har vært 14 år i arbeidslivet er det kjekt å se hvordan man i praksis bruker fagkunnskap man lærte under siv.øk-utdanningen som kan kanskje oppfattet som teoretisk og lite brukervennlig. Det var også spennende å bruke kunnskapen i MBA-studiet. Etter hvert som man modnes i matematikk forstår man hvor viktig og brukervennlig faget er.

Om meg

Jeg er mamma til to jenter og gift med Kenneth. På fritiden løper jeg mye i skogen med hunden vår Tinka (jeg fullførte New York Marathon i 2013) og driver med hest i tillegg til å være på fjellet på vinteren med ulike typer ski på beina.