Bjørn Audun Risøy

Daglig leder - Kunnskapsparken Helgeland AS

Liker

Treningssenter, Utendørs, Topptur, Lagidrett, Vind i håret, Best med ball, Backpacker, Katt, Dress-code, Casual, Sporty, Traktekaffe, Fargerik, PC, Teamarbeider, Forskning, Smykker, Sko, Barn

Jobb

Å lede et innovasjonsselskap med 14 ansatte og samtidig være prosjektleder innebærer et bredt spekter av arbeidsoppgaver som; planlegging, strategiarbeid, finansiering, personaloppfølging, budsjettering, regnskap, markedsarbeid, gjennomføring og rapportering. Arbeidsdagene er meget varierte og lange, med mange spennende oppgaver. Selv om jeg ikke jobber med idrettsbiologi har bruk for basiskunnskapene i ulike fag, evnen til å tilegne meg ny kunnskap og samhandle med andre. Det beste med jobben er muligheten til å gjøre en forskjell i utvikling av samfunnet sammen med fantastiske kolleger.

Utdanning

Jeg valgte idrett med hovedfag i biologi fordi jeg er interessert i idrett og ville lære mer om hvordan kroppen egentlig fungerer på mikronivå. De vanskeligste fagene i starten var fysikk og mekanikk, men det gikk bra etter hvert når jeg satte meg ned å fokuserte på å løse en oppgave om gangen. Overgangen fra videregående skole gikk bra, siden jeg la ned god arbeidsinnsats for å forberede meg.

Om meg

Er mye sammen med familien, jobber og leser mye, trener ganske bra og elsker toppturer på vakre Helgeland ?