Bjørn Horn

Daglig leder - Structor

Liker

Utendørs, Langtur, Våt i håret, Vind i håret, Musikk på øret, Synger, Spiller, Håndverker, Hund, Pyntet, Kaffe Latte, Traktekaffe, PC, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Best uten boss, Design, Interiør, Arkitektur

Jobb

Jeg leder en kunnskapsbedrift som driver med rådgivning og prosjektering innenfor VVS, IKT og elektroteknikk. Innenfor vårt område er matematikk og fysikk den viktigste basiskunnskapen for å forstå og beherske fagene vi driver med. I denne jobben lærer man hele livet. Man må kontinuerlig oppdatere seg om ny teknologi. I praksis kan man følge prosjektene og få en fantastisk opplevelse av egen verdiskapning. Rådgivende ingeniører blir som oftest værende i sitt yrke hele livet. Noen skifter gjerne arbeidsgiver for å få variasjon i arbeidet. Andre prøver seg hos entreprenører for å utvikle sin praktiske kompetanse, men kommer som oftest tilbake til rådgiverbransjen igjen.

Utdanning

Jeg valgte denne utdannelsen for å få dybdekunnskap om teorien i elektrofaget. Jeg skulle egentlig jobbe i serviceyrket innenfor butikk, men den gangen var det ingen relevant utdannelse som fristet.

Om meg

Jeg jobber og jobber, spiller gitar, snekrer og har en gammel snekke som jeg pusser på. Driver ingen ekstremsport, men var roer i ungdommen.