Børge Thorshaug-Jensen

Seniorkonsulent - Helse Nord IKT

Liker

Treningssenter, Musikk på øret, Håndverker, Casual, Traktekaffe, PC, Teamarbeider, Barn

Jobb

Jeg jobber med applikasjonsdrift i Helse Nord IKT. Dette innebærer først og fremst drift og vedlikehold av de forskjellige IT-systemene og integrasjonsløsningene i sykehusene, men fører også med seg prosjekter innen f.eks. oppgraderinger og nyinnføringer. For meg er dette først og fremst givende fordi jeg jobber med svært viktige systemer. Dernest får jeg jobbe mye prosjektbasert, treffe folk, og er faktisk nødt til å sette meg inn i det medisinske arbeidet i sykehusene.

Utdanning

Jeg har to separate utdanninger; IT/utvikling og økonomistyring. IT-utdannelsen valgte jeg av ren teknisk interesse, mens jeg valgte økonomi fordi jeg er opptatt av styrings- og beslutningsprosessene som ligger bak enhver vriksomhet. Jeg tok begge utdannelsene i Bodø, og det har vært utrolig givende å studere i et så flott miljø med flinke og engasjerte mennesker.

Om meg

Jeg har kone og to barn, så mye av fritiden brukes naturlig nok til familieaktiviteter og oppussing. I tillegg finner jeg tid til både trening, venner og ølbrygging, så ukene fylles uten problemer.