Camilla Hovelsrud

Principal Geophysicist - Annet

Liker

Utendørs, Topptur, Våt i håret, Vind i håret, Digital, Musikk på øret, Håndverker, Casual, Pyntet, Kaffe Latte, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom, Geologi, Barn, Fargeblyanter, Arkitektur

Jobb

Jeg er utdannet Cand. Scient fra Universitetet i Oslo og jobber som Senior Letegeolog i Idemitsu Petroleum Norge AS. Jeg har over ti års erfaring på Norsk sokkel. Arbeidet mitt går i vesentlig grad ut på å tolke seismikk og inkludere andre geologiske studier for å avdekke mulige nye feller for olje og gass. Det veldig spennende å kunne drive pionerarbeid ved å lete etter olje og gass. Hvor spennende er det ikke å lete for senere å finne! Være del av noe viktig og spennende. Oljeindustrien kunne by på mange spennende jobber. Jeg gleder meg hver dag til å gå på jobb!

Utdanning

Jeg har alltid likt naturfag på skolen. Etter litt feil studieretningsvalg (økonomi) på videregående, ble det etterhvert klart for meg at jeg ønsket å studere biologi eller geologi. Jeg ønsket å å studere og jobbe med "levende" fag. Jeg ønsket ikke å bli økonom, revisor eller jurist, som i bunn å grunn går ut på å flytte penger og løse tvister. Jeg ønsket å være med på å forme, skape og bidra til samfunnet. Jeg har tatt del i en spennende «(ut)dannelsesreise» der studievalg og yrkesvalg har gitt meg interessante livserfaringer og arbeidsoppgaver, samtidig som det har tatt meg til spennende steder. Som geolog har jeg blant annet hatt et 2 måneders opphold på Grønland som feltassistent/isbjørnvakt, kartlagt havbunnen og korallvekst som dykker utenfor Eilat Israel, vært med å starte opp et kontor for PGS i Perth Australia, vært på mange spennende studiereiser/ekskursjoner, og ikke minst har jeg fått være med på brønnboring og pionerarbeid innen leting av olje og gass. Jeg liker å betegne meg som naturviter framfor realist. Jeg gleder meg over å anvende min realfagskompetanse og tror aldri jeg vil bli helt ferdigutdannet. En viktig drivkraft er å lete for så å finne og ikke engasjere meg i noe samfunnsviktig og spennende.

Om meg

Jeg er fra Bærum. Gift og mor til to små barn. Studert ved Universitetet i Oslo. Har og har hatt en rekke verv. Jobbet i 10 år. Glad i sport, hovedsakelig sykling, ski, og friluftsliv. Ellers interessert i familieaktiviteter, foto og hage.