Camilla Iren Pettersen Hansen

Ingeniør i KS teamet - Øksnes Entreprenør AS

Liker

Digital, Brettspill, Spiller, Casual, Kaffe Latte, Traktekaffe, Te, Fargerik, PC, Teamarbeider, Pratsom, Astronomi

Jobb

Jeg har begynt å arbeide i Kvalitetsikrings teamet til Øksnes Entreprenør AS. Studietiden gikk til å "lære det å lære" og nå som jeg har begynt i arbeid føler jeg at læringen begynner for alvor! I min jobb er det en del papirarbeid og dette krever at jeg er systematisk og er flink til å ha kontroll. Mine første arbeidsoppgaver hos bedriften har bestått av å rydde opp i kompetanseoversikten. En typisk hverdag for meg er en del timer framfor datamaskinen, men også må jeg ta en del telefoner og kontakte mine kollegaer. Typisk kontorjobb kan man vel egentlig si, men for meg er dette en god jobb og akkurat det jeg ønsker. Selv om jeg kanskje ikke har fått så mye arbeidsoppgaver direkte relevant til fagene jeg har hatt på skolen, føler jeg utdanningen min har gikk meg mye kunnskap og egenskaper jeg bruker daglig på arbeid.

Utdanning

Det som var mest interessant med utdanningen min var å studere fag som jeg hadde interesse for. Det tøffeste med Ungdomskolen og VGS var fagene jeg var lite interessert i. Selv har jeg alltid vært glad i matematikk, men under min studietid lærte jeg mer om HVA matte kan brukes til. Selvfølgelig var det tider hvor det var tøft og jeg vurderte å droppe ut, men jeg hold ut, jobbet hardt og angrer ikke ett sekund! For meg var de praktiske fagene litt mer utfordrende enn de teoretiske, men ved hjelp av god veiledning og hjelp fra medstudenter gikk det strålende.

Om meg

Jeg er selv stor fan av Harry Potter og stortrives på sofaen med litt snacks i skåla og en god Serie på TVn. ellers er jeg veldig opptatt av den flotte naturen vi har her i Vesterålen og målet er å begynne å gå mer turer iløpet av 2019. Vinteren er ikke det samme uten Nordlys og stjernehimmelen.