Camilla Tveråmo

Senior Rigid Pipeline Engineer - Technip

Inviter

Rollemodellen er i permisjon og kan ikke inviteres.

Liker

Utendørs, Langtur, Våt i håret, Vind i håret, Bokorm, Musikk på øret, Hund, Casual, Traktekaffe, Mac, Ettertenksom, Fargeblyanter, Interiør, Arkitektur

Jobb

Jeg jobber i TechnipFMC på Lysaker, og deler arbeidsplass med 400 kolleger. Arbeidsdagen er variert, med møter, beregninger, reising og oppfølging. Det drikkes også mye kaffe :)

Utdanning

I løpet av tiden jeg gikk på ungdomsskolen og i den videregående skole tenkte jeg endel på hva jeg ville blir når jeg ble stor. Jeg var innom både arkitektur, medisin, historie og økonomi, før jeg landet på sivilingeniørstudiet for marin teknikk på NTNU. Da jeg gikk på skolen var det ikke like stort fokus på realfag og ingeniørstudier som jeg har inntrykk av at det er om nå om dagen, så det var litt tilfeldig at det var akkurat sivilingeniør jeg fikk lyst til å bli. Likevel, da jeg oppdaget retningen marin teknikk og hørte så mye bra om Trondheim som studieby, var det alt i alt et ganske lett valg. Grunnen til at jeg valgte marin teknikk var at jeg har seilt mye gjennom hele oppveksten, både enmannsjolle og større båter, og sjøen og livet på havet har derfor alltid tiltrukket meg. Både arbeidsmengden, det faglige nivået og hvor mye stoff vi fikk presentert i uka var ganske mye høyere på universitetet enn jeg var vant med fra den videregående skolen. Samtidig var jeg forberedt på at det kom til å være nettopp det, så overgangen gikk heldigvis greit. I løpet av fadderperioden fikk jeg også mange nye venner, noe som kom godt med rent faglig også; det er mye lettere å jobbe med fagene – spesielt de tunge – når man har studiekamerater å samarbeide med. Jeg skal ikke påstå at det var lekende lett, men med stå på-vilje kommer man seg gjennom det meste :)

Om meg

Jeg er ei 28 år gammel jente fra Oslo, og jobber nå i TechnipFMC på Lysaker. I løpet av oppveksten min var jeg mye på sjøen, både i familien min sin seilbåt og når jeg seilte regattaer i optimist- og, etter hvert, europajolle. Nå om dagen går tiden min med til å seile og å mekke på seilbåten jeg har sammen med samboeren min, være med venner, trene, lese bøker og å reise.