Cathrine Rabben

Produktutvikler - TINE

Liker

Bokorm, Digital, Gourmet, Te, Sort-hvitt, Mac, Ettertenksom, Forskning, Design, Barn, Fargeblyanter, Interiør

Jobb

Det er spennende å jobbe med mat, da dette er noe alle kan relatere seg til! Jeg er med og påvirker hva det norske folk spiser, og bidrar til gode, sunne og trygge måltidsopplevelser. Som produktutvikler har jeg en svært variert hverdag. Jeg planlegger og gjennomfører forsøk, besøker produksjonsanlegg, jobber med produktkvalitet, leder store og små prosjekter og har mye fokus på nytenkning og innovasjon. Hver dag lærer jeg noe nytt. Det kjekkeste med jobben min er den store variasjonen, det er alltid noe "nytt" å ta fatt i. Det er også veldig kjekt å finne produktet du har vært med og utviklet liggende i butikkhylla!

Utdanning

Jeg valgte å studere realfag på videregående for å ha mest mulig valgfrihet videre, til tross for at jeg syntes dette var ganske tunge fag. Denne kunnskapen ligger nå som en basis for mye av min kunnskap, og selv om det kan gå tid mellom hver gang jeg benytter noe helt "spesifikk" kunnskap, har denne bakgrunnen absolutt formet min måte å koble informasjon på. Utdanningen min var veldig variert, og sånn sett passer det til den store variasjonen i arbeidslivet mitt nå. Man blir heller aldri lei når man lærer "litt av alt". Studiet ble forøvrig mye kjekkere utover i forløpet, da det ble mer og mer valgfrihet og mer og mer mat det dreide seg om.

Om meg

Som småbarnsmamma blir det mye duplo og aktivitetslek, og får jeg litt tid til overs prøver jeg å hente meg inn igjen i den travle hverdagen. Dette oppnår jeg med yoga, møter venner, er kreativ eller kanskje lage en kake. Jeg forsøker også så godt jeg kan å innrede huset optimalt etter min (og samboerens) smak og funksjon..kommer visst aldri i mål der.