Cathy Hermstad Patanakarun

IT-Konsulent - Nord-Trøndelag Energiverk

Liker

Utendørs, Topptur, Vind i håret, Bokorm, Digital, Musikk på øret, Brettspill, Synger, Katt, Hund, Casual, Sporty, Laid-back, Pyntet, Traktekaffe, Te, Fargerik, PC, Teamarbeider, Pratsom, Design, Mote, Interiør

Jobb

Jeg jobber med brukerservice samt drift og vedlikeholdt av IT -systemer. Jeg har flere arbeidsoppgaver som gir meg bruk for det jeg lærte på skolen. Blant annet daglig drift og vedlikehold av klienter (og servere), feilsøking i 1, 2 og 3. linje. Pakking og distribusjon av programvare og operativsystem. Jeg er også veileder for lærlinger og har ansvar for vedlikehold, dokumentasjon og oppfølging av lisenser hos Microsoft. Det beste med jobben min er at det alltid er noe nytt å lære ?

Utdanning

Jeg valgte denne utdanningen fordi jeg synes teknologi er interessant og jeg ville ha en jobb hvor jeg stadig lærer nye ting. Jeg synes programmeringsfagene var vanskelig, men til gjengjeld kom prosjekter og drift av servere/klienter lett. Jeg var lei av realfag på ungdomsskolen og videregående, men etter å ha tatt påbygningsåret synes jeg det var moro. Realfag gir mange muligheter for både utdanning og jobb. Når jeg søkte på høyskole/universitet vurderte jeg også Jus-studiet, men kom fort frem til at en teknologisk utdanning var mye mer interessant og gav mer spillerom for å jobbe variert. Overgangen fra videregående til høyskole var veldig grei, da høyskole tilbyr lab-øvelser, praktiske oppgaver og gruppearbeid.

Om meg

Ved siden av jobb går tiden på samboer/barn, turer i skog og fjell med hunden og ridning. Jeg liker å lese og høre på musikk, spille piano og pusle litt i hagen ?