Charlotte Marie Trovaag

Student

Liker

Treningssenter, Utendørs, Lagidrett, Våt i håret, Vind i håret, Digital, Musikk på øret, Brettspill, Hund, Dress-code, Casual, Sporty, Pyntet, PC, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Biologi, Astronomi, Geologi, Superhelt, Design, Mote, Interiør

Jobb

Student.

Utdanning

Jeg studerer Vann- og miljøteknikk ved NMBU. I løpet av studiet lærer vi blant annet om hvordan man skal sikre rent drikkevann, samt hvordan man skal håndtere avløps- og overvann. Det aller beste med studiet er at man lærer noe nytt hver eneste dag. Noen ganger tar det lengre tid før man får til noe, men da er det ekstra morsomt når man først får det til. I løpet av mine første år som student har jeg lært at det er hardt arbeid som gir suksess. Alle fag er vanskelige i perioder, men det er også perioder hvor fagene er lettere. Jeg har lært at det er viktig med gode studievaner. Jeg har alltid vært interessert i realfag, men etter at jeg har begynt å studere til å bli sivilingeniør har jeg funnet ut av at man trenger realfag og teknologi i så og si alle yrker.

Om meg

Ved siden av studiene liker jeg å engasjere meg. Det som er så fint som student er å kunne engasjere seg i akkurat det man vil. Jeg har blant annet engasjert meg i å arrangere seminarer, men jeg har også brukt fritiden min til å lære mer om programmering og teknisk design. På fritiden liker jeg også å være sosial, spille fotball, håndball og gå turer. Jeg vil si at jeg er en person som liker å samarbeide med andre og jobbe i grupper.