Cher Lan Teo Haneberg

Senior Quote Manager - Cameron Sense

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Casual, Sporty, Te, Fargerik, Sort-hvitt, Barn

Jobb

Jobber i dag med å sette sammen og utarbeide tilbud for hele borepakker for Jack up eller Semi-submersibles og Drill-ship til kundene våre. Tilbudene inneholder både teknisk og kommersielt, så det er i tillegg mye intern/ekstern kommunikasjon og koordinering for å få til dette. For en slik jobb er det viktig med teknisk forståelse og godt begrep om kostnader. Jeg er også med i kontrakts forhandlinger, dette er det beste med jobben min. Før jeg begynte å jobbe i Kristiansand jobbet jeg over 15 år i Singapore, på Keppel FELS verftet, og jobbet meg oppover fra teknisk tegner til ingeniør og sivilingeniør innen maskinerisystemer.

Utdanning

Jeg begynte å jobbe i Keppel FELS da jeg var 19 år. Så studerte jeg mekaniske fag på deltid på kveldene i 5 år imens jeg jobbet på dagen. Deretter var jeg i UK (Newcastle Uni) og tok utdanning i Marine Engineering full tid og fikk Bachelor Honours grad. Jeg var litt bekymret i begynnelse med fag språk men jeg klarte meg bra etterhvert. Jeg synte det var en smart avgjørelse å ta denne utdannelsen siden "Marine" er en utdanning som er ettertraktet og allsidig. Det er et særling behov i Offshore bransjen.

Om meg

Utenom jobb trener jeg i gymsalen på jobb med spinning og styrke to ganger i uke, ellers løper jeg lang distanse (to timer minst), sammen med kollega (jeg trives best med å trene med noe). Deltar også i Terreng løp. Jeg har til nå løpt fire maraton og skal til Berlin i September i år for mitt 5te maraton. Ellers liker jeg så klart å være ute med barna mine.