Christer Honoré-Livermore

Senior Sikkerhetsrådgiver - Safetec Nordic AS

Liker

Utendørs, Ekstremsport, Quiz, Musikk på øret, Katt, Casual, Traktekaffe, Fargerik, Mac, Dans

Jobb

I jobben min hjelper jeg kunder å finne ut hva som kan gå galt på deres oljeplattform/boreskip/prosessanlegg, og hvordan de best kan beskytte seg mot at dette skjer. Jeg er konsulent innenfor risikoanalyse, særlig innen olje og gass, og som konsulent er jeg i kontakt med mange ulike kunder både i Norge og utenlands. Min arbeidshverdag er veldig variert; alt fra rapportskriving ved pulten på kontoret til å reise jorda rundt for å lede et møte der vi går gjennom potensielle farer. Det er sjelden to uker som er like, og det trives jeg godt med!

Utdanning

Jeg fikk stor interesse for realfag, spesielt matte og fysikk, på videregående. Det ble derfor et veldig lett valg for meg å søke meg til NTNU for å bli sivilingeniør i nettopp matte og fysikk. Det ble en spennende overgang, med både andre og mer utfordrende fag, men ikke minst det utrolig fine studentlivet som jeg fikk i Trondheim. Ved å studere i Trondheim treffer man folk fra hele landet (og verden), og man får venner (og noen ganger kjærester) for livet. Om man blir med i frivillig arbeid, enten på Studentersamfundet eller andre steder, så treffer man også mange fantastiske folk som man kanskje ellers ikke ville ha møtt på. Etter at jeg var ferdig som sivilingeniør var jeg hverken ferdig med Trondheim eller studentlivet, så jeg ble der noen år til og tok en doktorgrad. I jobben min får jeg dessverre liten bruk for denne, men jeg angrer absolutt ikke på å ha benyttet meg av muligheten til å grave meg ned i et fagfelt i tre-fire år. Det anbefales!

Om meg

Det meste av fritiden min går med til å klatre, for det meste sportsklatring og buldring både ute og inne. For meg er denne formen for trening utrolig gøyal og utfordrende, og for en realisthjerne er det helt topp å kunne "løse" de ulike klatrerutene på best mulig måtene. Det er også en super ting å reise rundt i verden å gjøre; nesten hver eneste ferie jeg og kona mi drar på er en klatreferie. Jeg er også svært musikkinteressert, og har lyd i ørene ved enhver anledning.