Christopher Leiknes

Redaktør - Annet

Liker

Utendørs, Kampsport, Lagidrett, Våt i håret, Best med ball, Bokorm, Quiz, Brettspill, Hund, Casual, Sporty, Laid-back, Traktekaffe, PC, Forskning, Barn

Jobb

Jeg jobber i Gyldendal Undervisning og leder et forfatterteam i arbeidet med å skrive et nytt læreverk i naturfag for 1. - 7.-trinn. Jeg bruker mye tid på å planlegge innholdet i bøkene med forfatterne og det er viktig for meg at alle forfatterne kan prestere så godt de kan i arbeidet. Før jeg begynte i Gyldendal jobbet jeg i Forskerfabrikken hvor jeg var ansvarlig for kurs og aktiviteter. Der holdt jeg masse kurs og gjorde mange eksperimenter og aktiviteter med både barn og voksne.

Utdanning

Det mest interessante med en lærerutdanning er at man utvikler en forståelse for hvordan mennesker tenker. I tillegg lærer man både begreper og fag som gjør at man lage gode undervisningssituasjoner for barn og unge. Alle kan undervise, men ikke alle kan ha god undervisning!

Om meg

Jeg har en aktiv fritid med mye idrett og aktiviteter. Jeg har 3 barn fra 1-6 år som alle driver med idretter som turn, dans, fotball og håndball.