Dan Jakob Wangen

Prosjektleder - Fredenberg Oil & Gas Technologies AS

Liker

Treningssenter, Utendørs, Backpacker, Quiz, Musikk på øret, Spiller, Casual, Gourmet, Espresso, Teamarbeider, Pratsom, Mote

Jobb

Jobber med prosjektledelse og kundebehandling i et internasjonalt olje og gass marked. Har også overordnet produksjonsstyringsansvar med mye fokus på supply chain management. Selskapet jeg jobber i produserer "rørkoblinger" i stål som brukes hovedsakelig subsea. Det er svært høye kvalitetskrav til stålet, og jobber derfor tett med smier og maskineringsbedrifter rundt omkring i Europa. Det beste med jobben er at jeg for brukt min realfagsbakgrunn i et business-miljø med fokus på salg og kundebehandling.

Utdanning

I løpet av mine studier hadde jeg et sterkt fokus på miljø, og miljøkonsekvensanalyser av teknologi samt fornybar energi. Det var veldig motiverende å studere et fagemne som er svært aktuelt i media. Jeg gikk rett fra videregående til NTNU og ble nok litt overrasket over hvor mye som krevdes av egeninnsats i forhold til videregående. Måtte slite meg igjennom de første årene med tunge realfag, men har aldri angret på valget jeg tok. Jeg kjenner derfor godt til hvordan det er å være litt skole-lei selv om presset om å prestere er høyt. I løpet av studiene har jeg vært også i utlandet. Først gjorde jeg et 6 mnd langt internship for Veolia Water i Paris, for så å studere 6 mnd ved San Diego State University i California USA.

Om meg

Jeg er veldig musikkinteresert, og spiller mye gitar på fritiden. Har spilt basketball gjennom hele oppveksten, og har fortsatt en stor forkjærlighet for Hip-Hop, hvor Jay-Z er blandt favorittene. Selv om "voksenlivet" kommer krypene på meg, er fortsatt playstation godt i bruk og ingenting slår taco på fredagskvelden.