Dmitri Gorski

Senior Process Engineer - BRI Cleanup

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Topptur, Ekstremsport, Kampsport, Våt i håret, Vind i håret, Backpacker, Håndverker, Casual, Sporty, Laid-back, Gourmet, Espresso, Fargerik, Teamarbeider, Pratsom, Forskning, Superhelt, Interiør

Jobb

Jeg jobber med brønnservice. Utstyr som vårt firma lager separerer sand ut av olje/gass som kommer opp av brønnene. Min oppgave er å sørge for at koblingen mellom vårt utstyr og plattformen fungerer bra og at vi klarer av å gjøre jobben vi skal.

Utdanning

Jeg begynnte med en sivilingeniør grad i kjemiteknik i Stockholm, Sverige. Etterhvert tog jeg og en doktorgrad samtidlig som jeg jobbet for Norske Skog her i Norge som prosessingeniør. For noen år siden var jeg i Kanada som gjestforsker ved UBC. Akkurat nå tar jeg også en MBA. Overgangen fra vidaregående til høyskoleutdanning var ganske dramatisk - plutselig så drev jeg med viktige og intressante fag der det var forventet at jeg jobbet mye. Samtidlig så var studentlivet på høyskolen alt man kunne ønske seg!

Om meg

Jeg driver mye med sport og idrett, alt fra kamposport og vekter/trening til dykking og snowboard. Bland annet er jeg nestleder i en eksdisjon til svenske fjellen der vi utforsker en undervannsgrotte som nå er lengste i Sverige, www.expeditionbjuralven.se.