Eirik Vabo

Finansanalytiker - Swedbank

Liker

Treningssenter, Utendørs, Topptur, Ekstremsport, Lagidrett, Våt i håret, Vind i håret, Best med ball, Dress-code, Casual, Sporty, Laid-back, Traktekaffe, Fargerik, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom, Mote, Barn

Jobb

Jeg jobber finansanalytiker i Swedbank, og det betyr at jeg analyserer økonomien til ulike selskaper, både børsnoterte og ikke børnoterte. På jobben har vi et tett samarbeid for å oppnå arbeidsmålene, og man innser hvor viktig det er med et godt gruppearbeid! Fagene jeg har tatt i utdannelsen min har vært veldig relevante for det arbeidet jeg gjør idag.

Utdanning

Jeg studerte industriell økonomi og teknologiledelse på NTNU, som er en retning i skjæringspunktet mellom siviløkonomi og sivilingeniør. I løpet av disse årene lærte vi både om de økonomiske og teknologiske sidene i et foretak. Det beste med utdannelsen jeg har bak meg er at man får en todelt kompetanse, og kan forstå ulike sider av bedrifter og foretak. Dette gjør at man er i en unik posisjon til å finne gode løsninger på komplekse problemstillinger. Jeg opplevde skolesystemet bare positivt opp igjennom, fordi man blir fulgt opp og får god hjelp når man trenger det. Som student er man med i et unikt fellesskap som er ekstremt verdifullt og som man har med seg for resten av livet.

Om meg

Engasjert mann som tidligere var veldig aktiv i studentmiljøet, men som klarte å kombinere dette sammen med innsatsen som fulltidsstudent. Er veldig opptatt av å finne områder hvor jeg kan anvende det jeg har lært. Ellers spiller jeg mye fotball, glad i å stå på ski, veldig sosial og glad i naturen.