Eli Eik-Hvidsten

Seniorrådgiver IKT Forretningsprosesser - Agder Energi AS

Inviter

Rollemodellen er i permisjon og kan ikke inviteres.

Liker

Topptur, Best med ball, Backpacker, Sporty, Traktekaffe, PC, Teamarbeider, Barn

Jobb

Jeg jobber som rådgiver innen IKT forretningsprosesser i Agder Energi. Dette innebærer et dedikert fokus på forretningsmessig og effektiv bruk av prosesser og systemer i konsernet – en spennende og variert jobb der man jobber med ulike typer områder, mennesker og systemer. I min forrige jobb ble det mye pendling og reising, noe som medførte mye planlegging og lange dager. Da det ble annonsert en interessant og relevant jobb i Agder Energi benyttet jeg sjansen til å søke meg noe nytt i Kristiansand hvor vi da hadde flyttet til. Fra jeg søkte til jeg fikk jobben gikk det veldig kort tid, dermed ble svangerskapspermisjonen kortere enn planlagt. Gode ordninger gjorde det mulig med en redusert arbeidstid i starten.

Utdanning

Jeg har alltid syntes at realfag er spennende, det var nok noe tilfeldig at jeg endte opp med IT. Det å forstå og kunne benytte teknologi og informasjonssystemer til noe nyttig var veldig tiltalende. Som det sikkert er med andre studieretninger, så ble det mer interessant jo lengre man kommer i studiet med muligheten for mer fordypning.

Om meg

Jeg er 34 år, har familie - samboer og to barn på 9 og 11 år. Mye av fritida går til ulike fritidsaktiviteter for barna, lekser og annen oppfølging. Når man jobber 100% gjelder det å prioritere tidsbruken. Sånt sett har man nok blitt mer effektiv enn tidligere, og setter mer pris på fritida. Jeg setter veldig pris på litt egentid med trening for eksempel løping og ski. Ellers bruker vi fritida på hytteliv og ferieturer.