Elias Moland

Head of Marketing - ION Racing

Liker

Utendørs, Musikk på øret, Synger, Spiller, Hund, Laid-back, Traktekaffe, Te, Fargerik, Spraglete, Mac, Pratsom, Forskning, Astronomi, Superhelt, Vampyr, Zombie, Fargeblyanter

Jobb

Min jobb er å være markedsansvarlig for studentorganisasjonen ION Racing. Dette innebærer presse/media, samfunnskontakt, eventer og sponsormidler (sikre finansiering av prosjektet). I dette prosjektet får jeg brukt mine realfagskunnskaper som jeg har lært under min utdanning på UiS. Samtidig kan jeg få bedre erfaring innen prosjektstyring, forvaltning av midler og andre praktiske ting som kommer meg til gode når jeg skal ut i arbeidslivet. Det aller beste med jobben min er at jeg får gjøre noe jeg elsker.

Utdanning

Jeg valgte denne utdanningen for å få en bred erfaring innenfor de ulike ingeniørfagene. Som maskiningeniør/petroleumsingeniør får man en generell utdanning som kan brukes i ganske mange ulike teknologiske bedrifter. Samtidig kan man bidra til å gjøre verden litt mer miljøvennlig ved å bruke kreativitet og innovasjon i sitt arbeid.

Om meg

Utenfor mine studier engasjerer jeg meg mye i studentorganisasjonen ION Racing. Her får jeg designe, konstruere, teste og konkurere med en ènseters racerbil. Ellers spiller jeg også gitar og synger, samtidig som jeg er en filmentusiast.