Elin Kristin Dale

Senioringeniør -

Inviter

Rollemodellen er i fødselspermisjon og kan ikke inviteres.

Liker

Utendørs, Brettspill, Hund, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom

Jobb

Etter skolen jobbet jeg ett år som konsulent for bl.a. Statoil og ble i den forbindelse oppfordret av Statoil til å søke jobb hos dem. Jeg tok oppfordringen og ble etter kort tid ansatt i min nåværende jobb. I dag jobber jeg innen en avdeling som heter Transportoptimalisering og systemdesign. Dette er en veldig allsidig jobb som innebefatter transportanalyser fra felt til marked, det vil si frakt av olje eller gass fra felt i nordsjøen inn til prosessering på land og videre til salg hos kunder i kontinental Europa og UK. Jobben innebærer å utføre analyser som gir grunnlag for å vurdere den mest optimale design og transport/tilknytningspunkt for et felt, sett som et helhetlig syn med hensyn til miljø, sikkerhet og kostnader. Dette er en spennende jobb med stadig nye utfordringer. Jeg er i tillegg med på lekkasjevaktlag for Statoilopererte olje- og kondensatrørledninger og jobber med eksplosjonssikring og rømningssikkerhet ved Kårstø gassprosesseringsanlegg.

Utdanning

Jeg har helt siden jeg var liten vært veldig interessert i naturfag, fysikk og kjemi. Utdanning innen brann- og prosessikkerhet virket spennende og allsidig, samt knyttet mot lokale og interessante bedrifter som Statoil.

Om meg

Jeg bor i Haugesund sammen med min samboer. På fritiden trener jeg spinning og styrke, samt går tur i flotte lokale turområder. Jeg går mye på konserter, da fortrinnsvis innen sjangeren rock og heavy metal. Jeg er interessert i motorkjøretøy og har planer om å ta MC-lappen i år. I tillegg er jeg veldig glad i dyr og skal skaffe meg en hund så snart vi har flyttet inn i huset vi nå bygger.