Elin Marie Halvorsen

Plattformsjef - Equinor

Liker

Utendørs, Topptur, Lagidrett, Vind i håret, Best med ball, Bokorm, Digital, Quiz, HTML, Brettspill, Dress-code, Uniform, Casual, Sporty, Laid-back, Traktekaffe, Espresso, PC, Teamarbeider, Pratsom, Sjefete, Astronomi, Barn

Jobb

Jeg jobber som plattformsjef offshore og har ansvar for sikkerheten ombord, folkene som jobber der og det vi produserer av olje og gass. En offshore installasjon er en stor fabrikk der man produserer olje og gass. I tillegg har vi ett eget hotell (boligkvarter) der vi bor i 14 dager. Som nordsjøarbeider jobber jeg 2 uker på plattformen, for så å ha 4 uker fri. En arbeidsdag er på 12 til 16 timer. Ombord på plattformen har vi treningsmuligheter, kino pluss mange andre fritidsaktiviteter. Man blir godt kjent med folk ombord, det er et lite samfunn i seg selv. Folk kommer fra hele landet.

Utdanning

Det som er mest interessant ved å gå sivilingeniør studiet er at man får en bred teknisk plattform som kan brukes innen mange fagfelt og yrker. Man lærer å tilegne seg store mengder kunnskap raskt. Overgangen fra videregående var stor i forhold til arbeidsmengde, de to første åra er tøffe, men det er absolutt verdt det!

Om meg

Jeg er ihuga telemark kjører og elsker pudderkjøring. Har tre barn, 2 gutter og ei jente. Går på rypejakt og skal prøve meg på storvilt til høsten. Bodde ett år i Frankrike etter videregående.